dnes je 8.12.2022

Kontrolovaná pásma - práce s biologickými činiteli a cytostatikyQ&A

7.6.2020, MUDr. Anna Šplíchalová, Ph.D., Zdroj: Verlag Dashöfer

Přístupné pro: BOZP profi | BOZP profi plus

Nové informace Evropské chemické agentury ECHA

18.9.2018, Daniela Kubíčková, Zdroj: BOZPprofi

Nové informace Evropské chemické agentury ECHA

Nebezpečné látky pod kontrolou se softwarem CASECTRH

4.5.2018, Ing. Radka Vokurková, Zdroj: Consulteco, s.r.o.

Nebezpečné látky pod kontrolou se softwarem CASECExpozice nebezpečným chemickým látkám je na evropských pracovištích častější, než si řada lidí myslí. Nebezpečné látky na pracovišti mohou způsobovat celou řadu zdravotních problémů a onemocnění i bezpečnostní rizika. Cílem kampaně Evropské agentury pro…

Nebezpečné látky: praktické informace o novém tematickém oddílu stránek EU-OSHA

21.4.2018, Zdroj: Evropská agentura pro bezpečnost a ochranu zdraví při práci

Nebezpečné látky: praktické informace o novém tematickém oddílu stránek EU-OSHAAktualizovaný oddíl webových stránek Evropské agentury pro bezpečnost a ochranu zdraví při práci poskytuje důležité informace o nebezpečných látkách na pracovišti.

Jak skladovat žíraviny

1.3.2015, Zdroj: Environment, Health & Safety Department - University of Wisconsin

Jak skladovat žíravinyJe dobře známo, že kyseliny a zásady nejsou navzájem kompatibilní, a že budou reagovat, pokud se dostanou do vzájemného styku. To se může stát například tehdy, když nádoba s kyselinou a nádoba se zásadou najednou spadnou z police a rozlijí se na stejném místě.…

Kde skladovat žíraviny

1.3.2015, Zdroj: Environment, Health & Safety Department - University of Wisconsin

Kde skladovat žíravinyS žíravinami se pojí několik nebezpečí. Obecně jsou žíraviny toxické a mohou to být také výbušniny. Koncentrovanější směsi kyselin a vody a některé samostatné kyseliny jsou silnými oxidanty: například kyselina dusičná, chloristá či chromová. Kyseliny mohou…

Akce
LinkedIn

Sledujte nás také na

Informace od partnerů
BOZPprofi LIVE
Nahrávám...
Nahrávám...