Základní bezpečnostní zásady při práci v potravinářství
30.1.2012, Ing. Miroslava Kopecká, Zdroj: Verlag Dashöfer
9.11.5
Základní bezpečnostní zásady při práci v potravinářství
Ing. Miroslava Kopecká
-
Pracovat pouze se zařízením a vykonávat jen ty činnosti, pro které zaměstnanci splňují kvalifikační požadavky.
-
Dodržovat požadavky předpisů k zajištění BOZP. Dodržovat zásady bezpečného chování na pracovišti. Nerozptylovat svou pozornost a soustředit se na práci, nepřipustit nevhodné žertování na pracovišti.
-
Dodržovat stanovené pracovní postupy.
-
Řídit se pokyny, instrukcemi a místními provozními bezpečnostními předpisy, dodržovat stanovený pracovní režim.
-
Používat při práci osobní ochranné pracovní prostředky.
-
Podrobit se předepsaným lékařským prohlídkám.
- …